9 окт. 2010 г., 22:49

На И. 

  Поэзия » Любовная
389 0 0

Как напред да продължа, не знам,

като в съня ми всяка нощ

идваш, за да си отидеш

и да ме оставиш в немощ!

 

Ръцете свои аз протягам пак,

в прегръдка топла те да те обвият,

но прегръдка няма в този мрак

и само в студ ръцете ми се сливат.

 

И този сън превръща се в кошмар,

събуждам се във пот обляна!

Без тебе бедна съм като клошар,

от твойта обич разболяна!

 

Умът казва ми да те забравя,

на друга обич аз да се отдам,

но сърцето свойто настоява

и му обещавам да не се предам!

 

Обещавам му да продължа да вярвам

в силата на чувствата и любовта!

Обещавам му да не се отказвам

да сбъдна своята мечта!

 

И знай, във мене ще се влюбиш

някой ден, помни сега!

И ума по мен ще си загубиш,

аз вече съм готова за това!

© Дори Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??