На ico10 (Христо Стефанов)
Улавяш и неуловимото
с печата на изящна красота.
Проникваш даже и в незримото
с усмивка светла като сто слънца.
В дъга от залези покълнали,
в импресии от приказни цветя
даряваш мигове, изпълнени
с поезия - реалност и мечта...
© Вилдан Сефер Все права защищены