3.11.2009 г., 7:27 ч.

На ico10 

  Поезия » Друга
831 0 15

                                                             

                                            На ico10 (Христо Стефанов)

 

 

Улавяш и неуловимото

с печата на изящна красота.

Проникваш даже и в незримото

с усмивка светла като сто слънца.

 

 

В дъга от залези покълнали,

в импресии от приказни цветя

даряваш мигове, изпълнени

с поезия - реалност и мечта...

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??