7 июн. 2009 г., 16:17

На инат (2) 

  Поэзия » Юмористическая
629 0 14

Сега пък ми се сърдиш.

Дори не ме поглеждаш.

Тогава на инат,

пред тебе ще застана

по „както майка ме е раждала”.

И само по нослето

ще те целуна нежно.

И после ще погледам

очичките ти как окапват…

 

Сега пък кашляш, кихаш.

Отвит ли пак си спал.

Коя пак е забравила

да те завие снощи.

А-а-а, до съпругата си спал…

Аз колко пъти да ти казвам,

че тялото ти е капризно.

Не лягай с бучки лед.

Разтича се нослето ти.

От инат.

 

;)))

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??