14 мар. 2012 г., 18:57

На жената 

  Поэзия » Другая
604 0 1

 

"Една мечта се срива изведнъж,

разбулиш ли я, видиш ли я гола"

Дамян Дамянов

 

Недей показва всичките си чувства,

оставяй си по нещо под въпрос!

Владей едно от сложните изкуства:

последна да играеш своя коз!

 

Така ще бъдеш вечно интересна,

загадъчна докрай, неразгадана.

Победата ти няма да е лесна,

но ще останеш винаги желана.

 

Оставяй си по кътче неразкрито,

не се разбулвай никога докрай!

Пази в сърцето нещичко зарито,

бъди една мечта за земен рай!

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??