"Една мечта се срива изведнъж,
разбулиш ли я, видиш ли я гола"
Дамян Дамянов
Недей показва всичките си чувства,
оставяй си по нещо под въпрос!
Владей едно от сложните изкуства:
последна да играеш своя коз!
Така ще бъдеш вечно интересна,
загадъчна докрай, неразгадана.
Победата ти няма да е лесна,
но ще останеш винаги желана.
Оставяй си по кътче неразкрито,
не се разбулвай никога докрай!
Пази в сърцето нещичко зарито,
бъди една мечта за земен рай!
© Славка Любенова All rights reserved.