25 мар. 2007 г., 13:44

На Кари 

  Поэзия
678 0 2

На Кари

Минутка с теб
и всичко се променя.
Лицето в мигом слънце го огря
и пита - мога ли без тебе.
Чаровница си ти, Слънчева луна.

Когато мислите си мислят
от сутрин чак до вечерта.
Когато тръпки ме побиват, докоснал твоята душа...
Ах, колко много ми се иска
различни хубави неща
и с теб те всичките да са...

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??