Mar 25, 2007, 1:44 PM

На Кари 

  Poetry
679 0 2

На Кари

Минутка с теб
и всичко се променя.
Лицето в мигом слънце го огря
и пита - мога ли без тебе.
Чаровница си ти, Слънчева луна.

Когато мислите си мислят
от сутрин чак до вечерта.
Когато тръпки ме побиват, докоснал твоята душа...
Ах, колко много ми се иска
различни хубави неща
и с теб те всичките да са...

© Иван Радев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??