13 апр. 2018 г., 01:34

На крачка от разпад 

  Поэзия » Философская
428 3 5

Аз зная какво е да бъдеш сломен
на крачка от своя разпад 
и сляп за цветното във своя ден,
светът да ти се струва просто Ад!

 

Да те гложди страха от самотата,
привиквайки към нея – наркотик,
да искаш да владееш правилата,
да имаш срещу болка силен щик.

 

Бидейки награден със безразличие,
макар да ти се иска с Любовта
най-ценното и бляскаво отличие
наказва се дори и Гордостта!

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??