7 апр. 2004 г., 13:35

На края... 

  Поэзия
1294 1 0
За да забравя, да избягам,
за да не чувствам вече нежността...
за да не мисля, да не вярвам,
да не искам да простя...

За да не плача и да страдам,
за да не боли...
за да отблъсна чувствата и любовта си,
за да не мога да се върна както и преди...

...с лекота от всичко се отказах,
за да забравя, стъпках себе си...


© антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??