Сестрата е подарък от съдбата,
при нея тичаш и в добро, и в зло,
тя най-добре познава ти душата,
приятелка-съветница в едно.
От твоята болка нея ще боли,
ще ти даде най-силната утеха,
сълзи на радост с теб ще сподели
понякога съвет и топла дреха.
Делили хляб, бонбони и легло
тя сестринската орис е такава,
да мислите и действате в едно,
завършени да сте едва тогава.
Благодаря на Бога,че те има,
бъди щастлива и живей с мечти,
в горещо лято и в студена зима
до теб ще бъда и до мене ти!
© Доника Стоянова Все права защищены