Mar 9, 2016, 3:53 PM

На Лета.. 

  Poetry » Other
598 1 2

Сестрата е подарък от съдбата,

при нея тичаш и в добро, и в зло,

тя най-добре познава ти душата,

приятелка-съветница в едно.

 

От твоята болка нея ще боли,

ще ти даде най-силната утеха,

сълзи на радост с теб ще сподели

понякога съвет и топла дреха.

 

Делили хляб, бонбони и легло

тя сестринската орис е такава,

да мислите и действате в едно,

завършени да сте едва тогава.

 

Благодаря на Бога,че те има,

бъди щастлива и живей с мечти,

в горещо лято и в студена зима

до теб ще бъда и до мене ти!

 

 

 

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??