26 авг. 2008 г., 07:27

***(на лунички) 

  Поэзия
807 0 9

 

закичило в косите
морска пяна стръкче
усмихнато
на хиляди лунички
със пясък между
слънчевите пръсти
и лястовича песен
в гънките
лятото в очите ми се сгуши …подгонено от
пожълтели листи…               

 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??