Aug 26, 2008, 7:27 AM

***(на лунички) 

  Poetry
811 0 9

 

закичило в косите
морска пяна стръкче
усмихнато
на хиляди лунички
със пясък между
слънчевите пръсти
и лястовича песен
в гънките
лятото в очите ми се сгуши …подгонено от
пожълтели листи…               

 

 

 

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??