26.08.2008 г., 7:27 ч.

***(на лунички) 

  Поезия
954 0 9

 

закичило в косите
морска пяна стръкче
усмихнато
на хиляди лунички
със пясък между
слънчевите пръсти
и лястовича песен
в гънките
лятото в очите ми се сгуши …подгонено от
пожълтели листи…               

 

 

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??