3 мар. 2013 г., 12:27

На любов отдадена 

  Поэзия » Любовная
692 0 0

Слънцето огрява ме всеки ден,

дава ми любовта, която даваш ти на мен.

 

Правиш ме най-щастливото момиче,

защото отглеждаш ме като нежно кокиче.

 

И аз в плен любовен съм

и не искам да вярвам, че е само сън,

защото ще сме с тебе двама

с нашата любов голяма.

 

И вечно любовният пламък в нас ще пламти

като звездите в небесния свод дори.

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??