20 февр. 2010 г., 13:08

На майка ми 

  Поэзия » Другая
606 0 6

 

Ти ли, майчице небесна,

ти ли, ангел бял прекрасен,

ме дари с тази обич,

за която вечно ще жадувам.

 

Твоите очички греят

като вечен пламък негасим.

Твоята усмивка лъчезарна

грее като слънчеви лъчи.

 

Цветенце ти подарявам.

А в замяна получавам

твоята усмивка,

по-топла от нашето небе!

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??