Ти ли, майчице небесна,
ти ли, ангел бял прекрасен,
ме дари с тази обич,
за която вечно ще жадувам.
Твоите очички греят
като вечен пламък негасим.
Твоята усмивка лъчезарна
грее като слънчеви лъчи.
Цветенце ти подарявам.
А в замяна получавам
твоята усмивка,
по-топла от нашето небе!
© Лора All rights reserved.