29 апр. 2021 г., 07:40

На мама 

  Поэзия
308 2 6

Сърцето ти е храм от добродетел.
Съвестта ти - по-чиста от детски сълзи.
На твоята вярност и Бог е свидетел.
Вали над морето когато тъжиш.

Не унивай, че животът е несправедлив
и никога меко не е постлан.
Но тръгнеш ли смело по пътя трънлив, 
ще стигнеш по-силна и от ураган.

Недей да си чупиш крилата!
Лошата ти карма е лъжесвидетел.
Извиси се със плам над земята
като феникса, който се ражда от пепел.

Стани! Наблюдавай как расна.
Когато се плаша ми давай кураж!
Бори се, защото за някой си важна!
Бори се! Защото те обичам аз!
 

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??