9 февр. 2007 г., 07:41

На мама 

  Поэзия
1019 0 7

Очите ти са сини като небето през лятото;

зелени като морето, пеещо през нощта нежни песни...

Сърцето ти е като най-красивата роза, която съм виждал.

И ръцете ти са нежни като пухкавите бели облачета.

07.02.07

© Иван Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??