6 янв. 2008 г., 22:46

На мама 

  Поэзия » Для детей
1132 0 4

На мама

 

Мойта мила мама Вени

искам винаги да е до мене,

да ме гали, да ме гушка,

аз пък много ще я слушкам.

 

Щом от работа се върне,

 с радост аз ще я прегърна,

искам да съм и отмяна,

тя пък винаги засмяна.

 

С мойте мънички ръчички,

работливи като пчелички,

вкъщи аз ще и помагам,

масата дори ще слагам

 

и цветята ще поливам,

съдовете ще измивам,

дрехите ще си нареждам

и играчките подреждам.

 

А пък мама - най-добрата,

ще направи за децата

торта с крем и шоколад,

всички сладко да ядат.

© Стефанка Бакалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??