25 нояб. 2009 г., 11:52

На мама 

  Поэзия » Другая
612 1 2

С любов и грижи всекидневно

изпълнено е нейното сърце,

не искам аз да виждам никога

сълзи по нейното лице.

Желая усмивката ù топла

да срещам всеки ден,

когато ми е тъжно,

да знам

и да се сещам,

че тя е тук, до мен.

Че, когато имам нужда,

ръка към мен ще подаде

и, без да ме упреква,

най-точния съвет ще ми даде.

За всичките изминали години

благодаря ти, мамо, от сърце!

Дано не те разочаровам занапред

и винаги да остана твоето малко дете.

Обичам те!

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??