С любов и грижи всекидневно
изпълнено е нейното сърце,
не искам аз да виждам никога
сълзи по нейното лице.
Желая усмивката ù топла
да срещам всеки ден,
когато ми е тъжно,
да знам
и да се сещам,
че тя е тук, до мен.
Че, когато имам нужда,
ръка към мен ще подаде
и, без да ме упреква,
най-точния съвет ще ми даде.
За всичките изминали години
благодаря ти, мамо, от сърце!
Дано не те разочаровам занапред
и винаги да остана твоето малко дете.
Обичам те!
© Яни Всички права запазени