26 нояб. 2011 г., 22:58

На мама 

  Поэзия » Другая
443 0 2

1. Мила   майчице,  добричка!

    Обичам  те от   все    сърце!

    До  теб   долитам   като  птичка. 

   Да  ме   погалиш  с  майчино   крилце.

 

2. За мен  си  най -добрата  майка,

единствена  на  този  свят!

Умееш  с  радост  да   посрещаш

отлитналия   твой  чудак.

 

 

3. Обичам  те и често мисля 

за родния ни дом, изпълнен  с мир,

за птиците, които някога

огласяха тъй скъпата ни родна шир!

 

4. Но най се радвам, майко мила,

затуй, че Бог Исус е с нас,

затуй, че бащина закрила

обгръща ни във всеки час!

         

© Светла Кирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Най- хубавите посвещения, са за майките! Поздрав за това!
  • Със сигурност майка ти е горда с дъщеря като теб!Топли думи от сърце!Поздрав!
Предложения
: ??:??