16 мар. 2010 г., 11:33

На мама 

  Поэзия
841 0 8

Една сълза неволно се отрони

във мрака черен, някъде стаен,

блести като отронен бисер,

търкулнал се във празна степ.

Една е майка, свята и незаменима,

единствено тъжала тя за теб,

когато в радост, мъки и несгоди,

застане тя до теб.

Една е радост истински мечтана,

децата – гордостта им най-голяма.

Една е обич, истински желана,

обичта към вас до гроб.

Когато някога ти майка станеш

и отделиш си част от твойта плът,

тогава ти ще знаеш като майка

какво е истинска любов!

© Антоанета Лазова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??