17 дек. 2017 г., 19:29

На мама 

  Поэзия
507 0 1

Когато мъката душата ми налегне,

когато черна мисъл в мене тегне,

когато болестта тялото ми дебне - 

все за тебе мисля мамо!

 

Когато страх ме е от нещо,

когато направя нещо грешно,

когато от приятел нужда имам спешно - 

пак за теб се сещам мамо!

 

Пред тебе аз детенце си оставам

и обичано и пазено,

светлината, която научи ме да давам

все към тебе ще ме връща мамо!

 

© Незабравка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Единствена и незаменима!
    ... „Майчица, златна сенчица” ... 🌻
Предложения
: ??:??