19 окт. 2020 г., 10:49  

На мама 

  Поэзия
343 10 19

Всяка бръчка по -млада те прави.

Виж се колко си хубава само!

Аз на целия свят ще се хваля

че съм твоето копие, мамо!

 

Във дома ти ще вляза на пръсти,

ще ти нося бонбони и сладко.

Няма глас по-красив от гласа ти-

Само как те обичаше татко!

 

Като истински ангел небесен

ти помагаш и нищо не искаш,

сякаш всичко в живота е песен,

и изпята от теб -  има смисъл.

 

Ще се смеем със глас на живота-

на живота гласа да не чуем,

че боли от финалната нота,

след която ще губим , и губим.

 

Виж се колко си хубава само!

И Луната след теб се обръща!

Искам винаги, винаги, мамо

да си с мен- все красива.

И същата.

 

 

 

© Деница Гарелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??