30 авг. 2007 г., 15:23

На Мария 

  Поэзия
644 0 5
 

Когато зората лицето целува

и изпрати звездите да спят,

а духа ти нежно танцува,

нека очите, красиви, блестят.


Когато слънцето тебе докосне,

а с лъчите по снагата пълзи,

тичай с вятъра, дива и боса,

всяка фибра от теб да пламти.


Когато нощта те с обич обгърне

и поръси леглото с звезди,

нека някой с любов те прегърне -

зведата тогаз ще си ти.

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??