30.08.2007 г., 15:23 ч.

На Мария 

  Поезия
643 0 5
 

Когато зората лицето целува

и изпрати звездите да спят,

а духа ти нежно танцува,

нека очите, красиви, блестят.


Когато слънцето тебе докосне,

а с лъчите по снагата пълзи,

тичай с вятъра, дива и боса,

всяка фибра от теб да пламти.


Когато нощта те с обич обгърне

и поръси леглото с звезди,

нека някой с любов те прегърне -

зведата тогаз ще си ти.

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??