Мечтая си за излезли от мода сувенири:
скъсани дънки, ролки в косите и Бийтълс
За нещастие, ти все още се носиш
Когато мине твоето време,
любовта ще се върне на мода
Сега сме бунтари от друга епоха
И играем на карти
Чакам кибритите,
да излязат на пазара,
тогава ще те пусна да си отидеш,
само за да чуя по стария касетофон:
“Oh! Darling, please believe me”
© Мила Все права защищены