2 окт. 2022 г., 17:52

На моите кумци 

  Поэзия
142 0 1

във вашите очи 
оглеждам се

 

и с топлота 
от тях зареждам се

 

усмивките ви 
умиляват ме

 

зарят ме и 
орадостяват ме

 

и щастието ви
съпреживявам

 

и още щастие
ви пожелавам

 

.............................

 

Амин!

Да бъде!

Да е!

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??