5 мар. 2008 г., 20:58

На момчето, което НЕ обичах 

  Поэзия
715 1 2
Аз съм тази, която те мрази,
а ти си този, който в краката ми лази!
Махай се, аз си тръгвам с друг,
запомни, че към теб била съм само студ!

К*чка съм, не чувам нищо ново,
безразличието ми съсипва те отново и отново!
Мина времето, когато с тебе бях добричка,
трудно ще забравиш тази случка.

Изчезвай!
Вече не вървиш!
Забрави, глупако!
По-добре иди да спиш!

Смешен си,
не говори пред много хора.
Проклет да си,
скрий се в храстите на двора.

Финалните ми думи са това,
не се мисли за господар на света.
Прости си,
аз не мога да прощавам на фалшиви хора!

                                                                                                    Miss Independent
                                                                                                    04.03.2008

© Красимира Баротева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??