17 апр. 2010 г., 20:33

На моста 

  Поэзия
636 0 6

Ако още веднъж
прекосиш града
под ръка с вечерния вятър
и спреш на моста -
срещу виенското колело,
а очите отплуват -
диви кълнове
по реката
на твоите спомени,
може би
ще се влюбиш
отново.

© Дана Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??