20 мая 2021 г., 22:20

На моста 

  Поэзия » Любовная
561 7 8

 

Днес е ден без слънце. Мътното море

сънено се люшка в залива под моста.

Толкова е тихо. Чувствам се добре

и да съм щастлива струва ми се просто.

 

Да усещам само, че стоиш до мен.

Да докосваш с устни голото ми рамо.

Да ловя дъха ти с вятъра солен,

който нежно свири блусове за двама.

 

Светлините трепкат в нощния Бургас.

Тайнствена заглъхва Морската градина…

Тази нощ сме живи само ти и аз,

а светът замислен – филмова картина.

© Ledena Svetulka Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??