1 дек. 2009 г., 09:38

На моя любим 

  Поэзия » Любовная
625 0 0

                                        Ти научи ме да вярвам,

                                        да търся ценните неща,

                                        сърцето ми да затрепти от обич,

                                        да бъда силна дори и в беда!

 

                                       Ти си слънчев лъч в мойто сиво утро,

                                        ти ме караш да летя,

                                        без теб дните нямат смисъл,

                                        ти си моята сбъдната мечта.

 

                                        Обичам те - няма да спра да го повтарям!

                                        Без теб не мога да живея,

                                        щом те няма, сърцето ми от болка се превива

                                        и дните ми са  така безкрайно дълги, сиви.

© Тодорка Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??