Приятелко любима,
сестрице моя малка,
някога с тебе бяхме врагове,
но днес сме неразделни.
Съдбата срещна ни в града голям
и ние сам-самички се оправяхме,
а животът ни беше труден и тежък,
но въпреки това, изпълнен със смях.
Приятелко моя незабравима,
дори и утре да загина,
тебе вечно аз ще помня
и в небесата сини даже.
Годините в училище ще минат,
ще минат и студентските ни дни,
но аз те моля да не ме забравяш,
дори и в твоите далечни старини.
Приятелко моя красива,
на теб от сърце желая да си щастлива
и в живота труден
много весели мигове да изживееш.
© Пепи Все права защищены