6 мар. 2014 г., 17:44

На нея! 

  Поэзия » Любовная
582 0 2

На нея!

 

Харесваш в нея очите ù големи,

защото на мен липсвали са ми!?

Но лъжите ти са по-големи

от очите ù така надарени.

 

В розово - облечена,

с поглед я събличаш,

разтворила тя деколте.

Нали!? - Ти така обичаш.

 

Косите ù разпилени по тялото

гледам как гледаш я изцяло,

дали тя те привлича или просто

нестандартното обичаш,

и как само с поглед я събличаш.

 

04.03.14г

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??