На нея!
Харесваш в нея очите ù големи,
защото на мен липсвали са ми!?
Но лъжите ти са по-големи
от очите ù така надарени.
В розово - облечена,
с поглед я събличаш,
разтворила тя деколте.
Нали!? - Ти така обичаш.
Косите ù разпилени по тялото
гледам как гледаш я изцяло,
дали тя те привлича или просто
нестандартното обичаш,
и как само с поглед я събличаш.
04.03.14г
© Джулияна Николова All rights reserved.