9 дек. 2007 г., 21:26

На нея... любовта 

  Поэзия » Любовная
918 1 9
Спиш ли?
Ще приседна тихо до теб.
Спи!
Ще ти разкажа за любовта.
За онази - закъснялата.
В неподходящ момент докоснала сърцата ни.
За онази любов - изпепеляващата,
погубваща съзнание,
прегазваща разсъдък,
Неподвластна на принципи и морал.
За онази опустошителната,
връхлитаща душата като буря.
За невъзможната и вечната!
По-жива от всички измислени любови.
Оцеляла в пространство и време.
Оная безпощадната!
Безумната и обречената,
отчаяната....
............
Спи!
Ще те погледам още малко.
Искам да запомня чертите ти.
Ще протегна ръка,
с пръсти ще погаля лицето ти
и ще си тръгна.
Дали завинаги?
Не!
Оставам в мечтите ти!

Пепи

© Пепи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??