7 дек. 2013 г., 20:08

На Никулден 

  Поэзия » Другая
366 1 0

http://www.cross.bg/nikolaii-vreme-tzarya-1386101.html#axzz2mgPXdIN3

 

Чудотворецо, спаси ни!

Вярваме във чудеса.

Дай ни път и отвори ни

съкровени небеса.

 

Научи ни да се молим -

най-смирени и добри.

И през скърби и неволи

ти с любов ни преведи.

 

Да прощаваме, да знаем,

че човекът ни е брат.

В себе си да търсим Рая,

да преборим своя Ад.

 

А в най-светлите си мисли

да открием смисъл  нов.

С красота  да се пречистим,

със надежда и любов.

 

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??