14 июн. 2008 г., 16:29

На парти 

  Поэзия » Другая
1105 0 1

Жива музика пусни

и за танци се готви,

че на парти днес сме тук

в жега или в студ.

Светлините включени,

сцената готова,

музиката усили

и танцувай ти на воля.

Сладки, кексчета, напитки-

колкото си щеш...,

ако не танцуваш

можеш да ядеш...

Че голям купон ще има

заедно с класа-

ВАКАНЦИЯТА ИДВА

и ще бъде то ВЪРХА!!!

© Y. Panda Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??