21 нояб. 2006 г., 09:39

на пазара тя чака 

  Поэзия
710 0 2
На пазара тя чака
сребърният звън
на капките нежен
алкохол.
Цялата облечена
в бяла кожа
от неизвестен
търговец,
на пазара чака
ноща
която ще я
отведе през
павираните улици
до мястото където
алкохола тихо
звънти и
сладко лъхти,
там където чакам
нея,там където
двама под ръка
ще тръгнем след нощта.

© Тарададам Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • аххаа ако ти падна какво
  • Имаш талант, имаш! Много те бива!!! Но ако ми паднеш...
Предложения
: ??:??