27 мая 2008 г., 07:35

На petinka67 

  Поэзия » Другая
904 0 37

 

                                     На petinka67 (Петя Кръстева)

 

Ти раздаваш се със плам -

грее в теб духовна сила.

Бликат в песента ти - храм

Мъдрост, Истина и Милост.

 

Как можа да побереш

толкова Любов в сърцето?!

Цяла си един копнеж -

светла струя от небето...

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??