На petinka67 (Петя Кръстева)
Ти раздаваш се със плам -
грее в теб духовна сила.
Бликат в песента ти - храм
Мъдрост, Истина и Милост.
Как можа да побереш
толкова Любов в сърцето?!
Цяла си един копнеж -
светла струя от небето...
© Вилдан Сефер All rights reserved.