25 апр. 2011 г., 11:52

На почивка 

  Поэзия » Любовная
602 1 1

На почивка

 

На почивка бяхме аз и ти,

ти с нея, аз с него,

но нещо се обърка, откачих

и исках все да съм с тебе...

 

Нощем спеше ти до нея,

а с мен бе по цял ден,

с теб прегърнати се разхождахме по кея,

а той си мислел, че е на почивка с мен.

 

С теб целувахме се под водата

и хвърляхме си погледи на плажа,

а те ни мислеха за непознати,

макар че често те молех да ме мажеш...

 

Изпращахме си горещи SMS-и,

аз казвах - "пишем си с родата",

пиехме до късно водка с пепси

и целувахме се страстно под Луната...

 

По цяла нощ танцувахме на дискотека,

а те си мислеха, че бизнес с теб въртим...

и плувахме по лунната пътека

под предлог, че на състезание ще се явим...

 

След една година, прегръщам тази завивка,

която тайно от хотела си взех...

И чудя се, избрал ли си си дата за почивка,

да се съобразя и този път с теб?! 

 

 

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??