29 июл. 2013 г., 23:26

На почивка 

  Поэзия » Для детей
806 0 1

На почивка сме със татко.

Кацнахме със самолет.

Край морето аз палатка

вдигнах,със чадър отпред.


Изгревът - петле червено,

кацна в морските вълни,

лодка малка и зелена -

всичко,всичко ме плени.


Жарко слънце тука грее,

ала мен не ме е страх,

с новата капела пеем

и се къпем в розов смях.


Залезът красив чертае

път във Черното море,

пъстри риби там играят

и живеят най-добре.


И след дългата почивка,

със подаръци безчет,

аз - голямата щастливка -

ще пътувам в самолет!


А на следващият ден

весела,красива,

ще ядосам аз Младен -

колко съм щастлива!






 

 

               

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??