31 мая 2007 г., 19:03

На поляната 

  Поэзия
484 0 3

В поляна зелена
аз си седя -
птички чуруликат,
мушици бръмчат,
а кучето ми като овца
пасе трева.
Всички сме щастливи
сред тоз жив свят.

Ала човек съм, свикнал
с леснотата на града -
дразни ме жуженето
или пък гъдела на тревата.
Знам ли, може алергия
неоткрита да имам.
Но пък наистна е красиво
и би ми липсвало!

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??