Боже, измий мъката от мене...
Боже, махни туй тежко бреме!
Грешила съм и се разкайвам,
трябва явно и да си платя!
В мъчни спомени вечер се спотайвам.
Моля те, спаси ме, в треска горя!
Усещам го, на прага съм, боли!
На оня праг, на лудостта!
Защо ме мъчиш още!? Мен спаси...
На прага съм, на оня, на лудостта!
© Теди Георгиева Все права защищены