4 февр. 2021 г., 23:49

На предстоящите кандидати... 

  Поэзия
276 0 2

 

Да влезеш в политиката е лесно,
но трудно е да съхраниш
така очакваната честност
и със народа да вървиш. 

 

Годините ще се изнижат,
но пътят ти, ще си личи.
Сто очи каквото видят
не ще го видят две очи... 

 

И точно те, ще те охулят
и с мигли ще те прободат.
По-лесно джанки да се брулят
отколкото да се ядат. 

 

От теб зависи всяко утре,
а днес си е забавен чат.
Във вчера има много мутри
които с мисъл се множат. 

 

Да станеш политик е лесно!
Трудно е да отстоиш!
Животът е накъсан вестник
и с него ще се облекчиш.... 

 


 

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??