Аз знам, че имам всичко най-красиво
и всичко, що ми трябва на света,
но отвътре ми е някак криво,
че се налага да живея без баща.
Имам майка, брат и две сестри,
даже имам си човек до мен.
Млада съм, кръвта ми ври,
откривам светлината ден след ден.
Едно единствено ми липсва на света,
не знам дали ще го открия:
да ме погали бащина ръка
и сълзите в нея да попият.
© Зорница Арие Все права защищены